Programikon

Programikonet (en nøgle med en grøn lås – for en ulåst boks, og en nøgle med en rød lås – for en låst boks) vises i proceslinjens meddelelsesområde, efter at Kaspersky Password Manager er installeret.

Programikonet har en genvejsmenu. Programikonets genvejsmenu giver hurtig adgang til programmets hovedfunktioner.

Hvis boksen ikke er låst, kan du bruge genvejsmenuen fra Kaspersky Password Manager-ikonet til:

Hvis boksen er låst, kan du bruge genvejsmenuen fra Kaspersky Password Manager-ikonet til: